CONVERSE X SNEAKERSNSTUFF

Erik Fagerlind i Peter Jansson, osnivači Sneakersnstuff koncepta, osmislili su ga kao mjesto na kojem pravi ljubitelji tenisca  mogu pronaći modele koji se inače teško pronalaze, kao i ekskluzivne modele različitih brendova. Od osnivanja, 1999. godine Sneakersnstuff  je postao obavezna stanica za sve “lovce na tenisice”. Inspiriran kontrastima klasičnog militari printa i suptilnih obrisa cvjetnog uzorka, Sneakersnstuff je u suradnji sa Converse-om kreirao eklektični One Star model.

Kolekcija je ekskluzivno dostupna u Sneakersnstuff trgovinama u Parizu, Berlinu, Londonu i New Yorku , kao i u Converse shopovima u Beogradu u Knez Mihailovoj ulici, Ušće šoping centru, kao i u Zagrebu i Budimpešti.

One Star model karakterizira  velur premium kvalitete , Sneakersnstuff logo graviran na gumenom potplatu, kao I kožna unutrašnjost. Uz njih dobivate  i dodatni par vezica  kao i Converse x Sneakersnstuff posebno dizajnirano pakiranje.

 

Objavljeno: 30 Apr 2018

Oznake:
Kategorija:

CONVERSE STAR SERIES

CONVERSE STAR SERIES

The Star Series vraća se kakvu je još niste vidjeli. Converse i legendarni dizajner Nike-a Tinker Hatfield zajedno su napravili drugu po redu sportom nadahnutu capsule kolekciju koja objedinjuje Conversovu povijest i naslijeđe. Zamišljena kao hipermoderna intervencija u Converseovo košarkaško …


Pročitaj više