KRATKA POVIJEST BATMANA VIZUALIZIRANA U NOVOJ CONVERSE CAPSULE KOLEKCIJI

2019. je godina, a Batman slavi 80 godina. Kako bi odali počast ovom junaku s plaštem, Warner Bros. Consumer Products, DC i Converse kreiraju capsule kolekciju koja obuhvaća nostalgiju za herojem.

S jasnom inspiracijom iz 1950-ih, 60-ih i 70-ih godina i zaokružujući pop-art stil koji se razvijao i popularizirao tijekom tih razdoblja, Converse x Batman grafički oživljava platno klasičnih Chucka Taylor All Star i Chuck 70, koji su suvremena oda starkama, slaveći vrijeme kada je tenisica evoluirala i postala primjer funkcionalnosti u sportu.

Dok zbirka odaje počast uglednim i nostalgičnim kreativnim dizajnima iz DC arhive, svaka silueta iznova interpretira originalnu strip iustraciju na način karakterističan za Converse.

Nadalje, detalji proizvoda napravljeni su kako bi se omogućilo otkrivanje – poput prilagođenih pločica s Bat-Signalom i setom čipke , kao i prigodnim Batman obljetničkim čarapama za svaki par. Converse x Batman je dostupan sada u Converse trgovini Arena Mall Zagreb.

#ConverseXBatman

@conversehrvatska

Objavljeno: 18 Nov 2019

Kategorija:

POVEŽI ONO ŠTO ZNAŠ DA BI KREIRAO ONO ŠTO NE ZNAŠ

POVEŽI ONO ŠTO ZNAŠ DA BI KREIRAO ONO ŠTO NE ZNAŠ

Predstavljamo Converse Twisted kolekciju. Svjež pogled na naše klasike – sparivanje nesparivog, promjena nepromjenjivog i stvaranje kolekcije Chuck Taylor All Star remixeva i mashup-ova. Sudar prošlosti i sadašnjosti na prepoznatljiv ali sasvim neočekivan način. Upoznaj CPX70 – hrabri mix četiri …


Pročitaj više
ONE STAR PINSTRIPE

ONE STAR PINSTRIPE

• Proizvedene su od mekane, obrnute kože. • Converse logotip ispisan je  dužinom potplata tenisice. • Pjenasti, jastučasti ulošci koji omogućavaju  laganu i udobnu šetnju. Obrnuta koža u proljetnim bojama, osvježiti će svaki styling. Karakterističan  wordmark ispisan je na samom …


Pročitaj više