POVEŽI ONO ŠTO ZNAŠ DA BI KREIRAO ONO ŠTO NE ZNAŠ

Predstavljamo Converse Twisted kolekciju. Svjež pogled na naše klasike – sparivanje nesparivog, promjena nepromjenjivog i stvaranje kolekcije Chuck Taylor All Star remixeva i mashup-ova. Sudar prošlosti i sadašnjosti na prepoznatljiv ali sasvim neočekivan način.

Upoznaj CPX70 – hrabri mix četiri legendarna Converse modela. Kako bi kreirali budućnost, gledamo u prošlost. Tako su nastale CPX70. Odvažna kombinacija Chuck Taylor All Star, Pro Leather, One Star i ERX260 modela, ove starke spajaju najbolje Converse klasike da bi stvorili nešto potpuno novo i neočekivano ali jednako originalno.

Premium Chuck 70 sa neponovljivim logotipom i neočekivanim uzorkom. Ove su starke stvorene za odvažne. Klasične detalje koje znate i volite uparili smo s oversized prišivcima na gležnju i color block dizajnom. Usudite se istaknuti.

Hrpa prišivaka i dupla zaštita prednjeg dijela tenisice uobičajenim starkama daju dozu zaigranosti. Kad prezentirate sebe, više je uvijek više. Pokažite svoju odvažnu narav uz mix šarolikih prišivaka na gležnju. U kombinaciji s duplim ojačanjem na prednjoj strani tenisice, ovim smo starkama naglasili legendarne detalje kako bi stvorili nešto sasvim novo i neočekivano.

@conversehrvatska #ConverseTwisted

 

Objavljeno: 30 Jan 2020

Kategorija: