LEGAL

PRAVNA ODGOVORNOST

OGLAŠIVAČ:

POSLOVNO IME: Društvo s ograničenom odgovornošću „Triple Jump“ d.o.o., Zagreb

SJEDIŠTE: Selska cesta 34, 10 000 Zagreb, Hrvatska

KONTAKT: telefon: 01/3689 830; e-mail: dalibor.fustar@triple-jump.com

DIREKTOR: Ivana Kozina

OIB: 35875278809  MBS:080586668

PODACI O REGISTRACIJI:  Republika Hrvatska, Izvadak iz sudskog registra; datum: 15.03.2012.godine

NAPOMENA:

Unatoč pažljivoj kontroli web site-a ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaje vanjskih linkova. Za povezane sadržaje s vanjskih stranica odgovorni su isključivo autori istih.

INFORMACIJE O AUTORSKOM PRAVU I ŽIGU

Sve informacije i sadržaji dostupni na ovoj web stranici predmet su zaštite autorskih prava i prava industrijskog vlasništva čiji ovlašteni nositelj je davatelj licence.

Neovlašteno kopiranje, reprodukcija i svaka druga neovlaštena upotreba sadržaja ove web stranice je zabranjena. Zabranjeno je korištenje informacija zabilježenih u ovom direktoriju-email adrese, za potrebe slanja neovlaštenih komercijalnih e-mailova.

KORIŠTENJE WEBSITE-a U REKLAMNE SVRHE

Oglašivač ovu web stranicu koristi isključivo u svrhu reklamiranja, a ne prodaje, proizvoda branda „Converse“, čiji je ovlašteni zastupnik.

 

Kako bi potpomogli online oglašavanje koristimo pixel, odnosno transparentne GIF datoteke. Upotrebu GIF fileova / „DoubleClick“ etc.) omogućavaju naši partneri koji omogućavaju oglašavanje ( „DoubleClick“etc). Uz pomoć navednih file-ova poslužitelj može prepoznati jedinstveni kolačić na svom web čitaču, što nam omogućava da saznamo informaciju o tome koje oglasne poruke dovode korisnika na našu web stranicu. Kolačič je na našoj web stranici postavljen kao i kod ostalih oglašivača koji koriste „DoubleClick“. Informacije prikupljenje putem kolačića ili pomoću „Floodlight-a“ tehnologije su anonimne a ne osobne. Za više informacija o „DoubleClick-u“ i o upotrebi navedenih tehnologija pogledajte na: http://www.google.com/intl/de/privacy/privacy-policy.html.